Sveiki,
Labai trumpai apie save, elementariausius reikalavimus atitinku

Šiaip esu feral druid'as dėl patogumo keliant lvl ir panašiai. Tačiau ateityje, turint geresnį gear mielai būčiau tanku arba heal, priklausomai nuo poreikio guild'e, nes
kėliau Druid dėl jo universalumo, klasės žinojimo (na ir šiek tiek dėl flight formos). Savu laiku esu žaidęs ir gana nemažai tiek su heal, tiek su tanku.
O dabar pasistengsiu atsakyti kuo tiksliau į pateiktus klausimus

1. Nuoroda i jūsų armory.
http://eu.battle.net/wow/en/character/k ... nta/simple2. Jūsų primary ir secondary specializacijos. Kodėl pasirinkote šias specializacijas?
Primary - Herbalism. Hmm kodėl pasirinkau? Kažkaip visad man ši profesija patiko, gal ir arčiau darbo

Neturiu kažkokios vienos konkrečios priežasties.
Secondary - Inscription. Seniau ši profesija apsiribodavo glyph'ais ir keliais enchant'ais, dabar jau žiūriu smarkiai prasiplėtus ir galima net šiokį tokį weapon susiveikti pirmai pradžiai.
3. Kiek laiko žaidžiate WoW?
Trumpai sakant dabar eina antras mėnuo.
Tačiau su WoW pažįstamas nuo daug seniau, dar nuo TBC laikų, tačiau ta pažintis buvo Sangreal'e, iki pat jo galutinio žlugimo ir wipų (neskaitau, kad db jis veikiantis ir klestintis serveris). Vėliau dar šiek tiek žaidžiau Gamer District serveryje, bet kiek galima Wotlk žaisti

Ateina laikas kai nori pajust tikrą žaidimo grožį, o ne vien bug'us ar neveikiančius q.
4. Pagyrų vieta. Girkitės savo pasiekimais PVE/PVP.
Nenoriu aš čia Jūsų laiko ilgai gaišint su šiuo sąrašu visų bosų ir Rare užmuštų, bei Archievment'u surinktų per šį laiką

O jei rimtai, deja deja, kuklus tas pasiekimų sąrašas per tokį trumpą laiką.
5. Kur išgirdote apie mūsų gildiją ir kodėl norite prisijungti?
Pačioj pradžios dar prieš renkantis realm kuriame žaisti pasiskaitinėjau ir worldofwarcraft.lt ir jūsų puslapyje. Norėjosi žaisti tam realm'e, kuris turėtų normalų, stiprų ir raidinantį lietuvių guild'ą.
6. Idėkite savo UI screenshot'ą.

8. Kokiose gildijose žaidėte prieš tai ir kodėl jas palikote?
Tik vieninteliame Magnificent ir jame esu iki šiol.
9. Ar turite stabilų interneto ryšį ir pakankamai galingą pc?
Tikrai taip, dėl šito problemų nėra.
10. Jūsų tikslai World of Warcraft žaidime. Pasidalinkite mintimis ką norite veikti ir kaip planuojate tai pasiekti. Taip pat, papasakokite kokie jūsų lūkesčiai Juoda Balta gildijoje. Pvž PVP, Casual PVE, End Game content only ir t.t.
Žaidime norisi išmėginti savo jėgas PVE sirtyje, praeiti naujus instus, raid'us, o tam reikalingas geras ir stiprus guild'as, su nariais žinančiais ką ir kada reikia daryti, tad tokio guild'o dalimi ir norisi būti. O PVP niekad nebuvo man prie širdies..
11.Papildomai parašykite trumpai apie save (pomėgiai, užsiėmimas ir t.t.)
Net nežinau nuo ko čia pradėti ir apie ką parašyti. Tikriausiai esu kaip ir daugelis jaunų žmonių - dirbantis, o į po darbo liekantį laisvalaikį besistengiantis sutalpinti kuo daugiau veiklos - šiek tiek sporto, šiek tiek išvykų, šiek tiek apsilankymų teatre, šiek tiek vakarų su draugais, šiek tiek laiko namams.Ir žinoma vis ilgėjant vakarams ramiai atsipūsti ir pasėdėti prie pc
Tai toks tas trumpas prisistatymas. O toliau viskas lieka Jūsų rankose.
P.S. Jei kils kokių klausimų mielai atsakysiu