1. Berilis, Troll Hunter 90lvl
2.
http://eu.battle.net/wow/en/character/k ... lis/simple3. Beast Mastery (nes lengva kelti lvl), Survival naudoju dps'inimui instams
4. Mining 316/ Engineering 328 (reikėtų pasikelti žinau) o šias profesijas visada imu Hunteriui nes yra naudingų dalykėlių
5. Kai būna laiko ir žaidžiu

savaitgaliais rečiau nes tenka padirbt, žaidžiau su warrioru, paladinu ir hunteriu, šitos klasės vienos mano mėgstamiausių, nors dabar dar keliu warlocką kazzake senai norėjau jį užkelti ir pažiūrėti kas tai per klasė ir jos savybes
6. Pasigirt niekuom negaliu, nes ilgą laiko tarpą žaidžiau Sangreal'e o ten bugas ant bugo tad manyčiau kad bosų paėmimas nėra lygus globalo bosams.
7. Ištikrūjų vienas dalykas kuris man patinka visada tai yra lvl'imas, ir visas pve, patinka instai ir raidai, nes tada gali dirbt su guildo nariais petis į petį ir siekti bendrų rezultatų, negaliu to siekti kol neturiu guildo
8.
http://imagizer.imageshack.us/v2/800x60 ... 1/z329.jpg9. niekur nebuvau
10. Vėjo Brolijoje buvau įstojęs, bet buvau išmestas, nes nebežaidžiau
11. Esu apie jus šiek tiek girdėjęs dar TBC laikais kai buvot lyg ir pirmasis LT guildas kuris buvo išvalę Sunwell'ą

ir šeip vienam labai nuobodu žaisti, norėsi su tautiečiais pasikalbėt, pabendraut, pasižaist

12. Gaila bet jokių rekomendacijų neturiu, nebent kas nors užmatys mane ir žinos iš Sangreal laikų, sangreale taip pat mano nickas buvo Berilis tbc warrioras, wotlk huntas
13. Taip turiu
14. Mano vardas yra Julius, man 21 (balandį bus 22), gyvenu Vilniuje, mėgstu pareivint, patūsint iš širdies, vasarą pavažinėt po festivalius, šiaip kaip ir visi manyčiau laisvą laiką leidžiu sėdėdamas prie pc, arba su draugais trinuosi mieste, einam į barus pagert skanaus alaus, taipogi esu dirbantis žmogus tad laisvą laiką branginu ir jį stengiuosi derint tiek su pc tiek su draugais

Esu labai paprastas ir sukalbamas žmogelis, kas liečia WoW'ą tai jeigu yra galimybė eit į raidus ar instus visada eisiu ir nersiu į juos stačia galva bele tik ima, jeigu ima reiškias esu kažkuom naudingas ir reikalingas!

vat, ačiū už dėmesį, lauksiu kritikos, pliusų minusų, ir žinoma tikėsiuos kad priimsit į savo kolektyvą